Thursday, November 25, 2010

happy thanksgiving...


Bu yilki thanksgiving kizlarimin ilk sukran gunu sayilabilir. Gecen sene sadece 3 haftalik ve premature olduklari icin sayilmaz.





Arkadaslarimiza yemege davetliylik. Bu thankshiving i de yalniz gecirmedik neyseki:)Eve az once donduk ve kuzularimin uyku saatleri 2 saat gecikti. Simdi misil misil uyuyorlar. Eskisine gore daha az eziyet ettiler bize bu defa. Cocuklardan hoslandiklari apacik belli oldu artik. Zeynep ablalari ile ( kendisi 9 yasinda) bir suru oyun oynadilar. Ben de bu sayede uzun sureden sonra ilk kez rahat rahat cayimi ictim.





Ben yemekte resim cekmeyi unuttum maalesef ama neyseki Zeynep ablalari bayagi bir resim cekti. Bize de gonderirlerse eklerim buraya.

Tuesday, November 23, 2010

balik kraker

Meyveli puff lardan sonra yeni favorimiz goldfish nami deger balik krakerler. En huysuz anlarinda bile keyiflerini yerine getirebiliyor. Afiyet olsun kuzular...





Monday, November 22, 2010

Artik 1 yasindayiz

Benim minik kuzularim artik 1 yasinda. Aslinda yasimiza gireli 3 hafta oldu ama resimlerimizi sncak ekleyebildik.


Iyiki dogdunuz kuzularim, iyiki varsiniz....

Sizi cok seviyorum....







Friday, November 12, 2010

11. ay





Maalesef yogunluktan bir turlu blogumuzu guncelleyemedik. Yogunluk dediysem, is yogunlugunda degil; yanlis anlasilmasin :) gun boyu minik kuzuzlarimla ugrasmaktan aksam pek enerjim kalmiyor; kalanida gunluk islere harcamak durumunda kaliyorum.

neyse , en azindan aylik fotomuzu ekleyelim blogumuza...