Wednesday, December 18, 2013

Tembel Anne

Minik kuzularim buyumeye devam ediyor ama maalesef tembel anneleri ayni hizla onlarin hayatinda olanlari yazmaya devam edemedi. Neyse artik, hersey icin cok gec olmus sayilmaz. Kaldigimiz yerden yazmaya devam...

Kizlarimiz artik 4 yasinda birer abla oldular. Buyumek onlar icin en buyuk is ve hayal. Bunu yersen daha cok buyursun dedigimiz hersey, tadini sevmesek bile yeniyor artik. 


Duru ve Defne artik haftaici hergun okula gitmeye basladilar. Bu program onlar icin azicik agir gelsede, cok hoslarina gidiyor. sadece bedenen biraz fazla yorulmus oluyorlar ama hergun yeni birsey ogrenmek icin baska kurslarada yazilmak istiyoruz. 
Suan icin sadece okul ve buz pateni kursumuz var, ama yeni yerimize tasindiktan sonra gimnastik ve keman kursunada kayit yaptirmak istiyorlar. Simdilik sadece gimnastik kursuna kayit yaptirdik ; keman icinse hala dusunuyorum ...


Yilbasi agacimiz hazir ve artik Santa nin gelmesini bekliyoruz. Cok iyi kizlariz , bu yuzden bayagi bir hediye gelmesini bekliyoruz. Bakalim artik ?



No comments:

Post a Comment